Stanje Duha čoveka


Стање Духа човека

-Дух као оружана сила-

Део Божији у човеку је дух у души његовој, све заоденуто људским телом. Дух човека је увек у привременој откоманди,  која траје до дана који је одређен за повратак у команду којој припада, из које је одаслат негде, неким, а увек тачно одређеним, послом.

 Сви Божији делићи – душе људи са духом Божијим у њој, у непрекидној су вези једни са другим таквим делићима и сви истовремено и са Суштином од које потичу и коју истовремено и творе и обнављају, чинећи је вазда младом и лепом, снабдевајући ту Суштину најновијим информацијама о збивањима у целој васиони, али превасходно о збивањима на Земљи на којој се налази јединствено боголико биће-човек, једино биће у Васиони које има, исто што и сама Суштина, која је заправо наш Живи Бог по имену Срб - право на своје мишљење и одлуке!

Сви остали делови Божији, сва друга бића, укључив у то и припаднике Вишњих сила, свих рангова и свих задужења, имају прецизне обавезе без права на самостално предузимање било којих мера – они немају емоције, немају идеје које претварају у деловања која стварају видљиве или невидљиве промене у Васиони. Они извршавају наређења, они обавештавају,  они показују да су задовољни или незадовољни нечим, углавном оним што чине људи којим помажу, које чувају и надгледају, о којим обавештавају, али су то задовољства која не производе било какво њихово самостално деловање. Све друго би се сматрало кажњивим противправним поступањем!

Делићи Суштине, дух у души човека, су делићи Једног Јединственог Креатора, са немерљивим бројем Његових Помоћника који су распоређени у свим деловима Јединственог Мора Етра. И сваки од тог немерљивог броја помоћника, често смештених и у стално видљива бића-људе, непрекидно помаже Ономе чији је до! Осим, ако дезертира и буде брисан са Божијег Списка Помоћника….

Креатор је у вези са свим својим делићима, преко трептаја одређене учестаности, различите за сваки Његов делић, па су грешке у препознавању и идентификацији апсолутно искључене! Трептаји једне људске душе су јединствени, без могућности имитирања, јер су све људске душе кодиране, што значи обележене, Духом Божијим којим је снабдевена свака људска душа, чије трептаје може идентификовати само Креатор и они Његови Помоћници којим је дат такав задатак и такво овлашћење.
Ова идентификација се обавља утврђивањем постојаности синхроног односа душа-дух-тело конкретног човека,  у односу на меморисано стање тих односа! Дух и душа човека се не могу имитирати, присвојити или на било који начин дуплирати, нити се насиљем над телом у којем се налази одређена душа снабдевена одређеним духом, могу изазвати трептаји те душе који би могли бити препознати као трептаји слободног духа и душе који су заоденути телом неког конкретног човека.

Стање духа човека је његова вечита ИД картица!
_________________

*О функционисању међусобних веза људи са Вишњим силама у Мору Етра;

*О процедури изазивања промена у  Мору Етра од стране појединих људи;

*О невидљивом енергетском рату две војске на Земљи и у Небу;

*О окончању победничке битке Србске Духовне војске;

*О враћању у посед отетог Реда Змаја који је предводио до своје смрти Србски Деспот Стефан Лазаревић-Високи;

*О пропуштеној прилици да дезертирају и покрсте се два србска цара, А. Вучић и В. Путин.


Даље за читање или регистрацију-клик на:



*У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Организације Команда-540, Светог Арханђела Михаила!

*У славу Светог Стефана првовенчаног, архиђакона, којем је посвећен данашњи дан!


Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник  Команде-540


Постављено 9.1.7526/2018.г. у 16,03 ч.
(Написано и запечаћено 9.1.2018.г. у времену од
02,30 до 04,19 ч. са паузом од око 10  минута)
________________________________
Снимљено 9.1.2018.г. у 16,23 ч. - Застава Русије

Ристо се роди, браћо Руси!
Баш се радујем што сте тако пажљиви у односу на
оно што пишем-само тако!
____________________________
Снимљено 10.1.2018.г. у 20,35 ч. - Застава Хрватске
 
 Хрвати су баш познати по душевности и ваљда се
зато толико и интерсују за овај мој наслов!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta